CSM PAȘCANI DĂ ȘAPTE JUCĂTORI LA CENTRU DE EXCELENȚĂ IAŞI

ȘAPTE ”FOTBALIȘTI” din Pașcani au fost selecționați pentru a face parte din lotul de 20 a Centrului de excelenţă pentru fotbal copii și juniori Iași organizat pe baza parteneriatului încheiat între F.R.F. și C.J. Iași. Acest proiect conceput de F.R.F. este adresat copiilor din mediul rural cu mai puține oportunități în practicarea jocului de fotbal, și este menit să le ofere posibilitatea de a deveni fotbaliști. Cei șapte copiii selecţionaţi: LUCA SERGIU – portar, RĂDEANU GEORGE , CHIRIAC SEBASTIAN – FUNDAŞI, NEAMȚU ADELIN, COCOLOȘ ALEXANDRU – MIJLOCAȘI, CAPRACEA PATRICK , FAIBIȘ SENYN – ATACANȚI, practică joculul de fotbal în cadrul CSM Paşcani, grupa 2008, antrenată de Dan Condurache.

Masa, cazarea, școlarizarea și pregătirea fotbalistică vor fi gratuite, iar evoluția copiilor va fi monitorizată de staff-ul Federației.

”Viziuna pregătirii centralizate confirmate de rezultatele bune din proiectul ”LUCEAFARUL” anilor 90, va fi adaptată cred, cu scucces, la un segment de vârsta mai mic, respectiv la copii de vârsta 11 ani. Am convingerea ca cei șapte juniori selectați din cadrul clubului nostru, se vor integra ușor în acest proiect deoarece au un nivel valoric ridicat, pun multă pasiune în ceea ce fac și au mare dorința de a ajunge fotbaliști. Nu au nevoie decât de condiții optime pentru șlefuirea potențialului lor și sper că peste câțiva ani vom auzi la superlativ de unii dintre aceștia. Le urez mult succes în ceea ce vor să facă de acuma înainte, atât sportiv cât și profesional” ne-a declarat antrenorul CSM Paşcani, Dan Condurache.

Distribuie...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

3 Comentarii

  1. Marcus efraim iosef

    Succes copiilor..si cu cat urci scara e mai greu..va urez sa ajungeți mai departe la naționala de tineret.al româniei….și asa ca colegii mei i LUPULESCU Emil…Dan salceanu cu care man întâlnit…dar eu in tara noua a mea……ca antrenor selecție de tineri….al israelului …și dan ca jucător al naționalei române ….inainte de a părăsit si el romania…comunistă…domnul prf ma cunoscut

  2. Succes copiilor..si cu cat urci scara e mai greu..va urez sa ajungeți mai departe la naționala de tineret.al româniei….și asa ca colegii mei i LUPULESCU Emil…Dan salceanu cu care man întâlnit…dar eu in tara noua a mea……ca antrenor selecție de tineri….al israelului …și dan ca jucător al naționalei române ….inainte de a părăsit si el romania…comunistă…domnul prf damian ma cunoscut…A eu sant portari care lan schimbat peCristescu..surdu…plecat cu naționala surdo munților…in olimpiadă surzilor si in 63-4 am jucat ultimul meci la fălticeni….apărând pendelu..facut de Simina….si suceveni au adus sicriul înapoi….da era antrenor nea MARIN ALEXANDRU R.I.P cu care man revăzut la școala de fotbal din bucuresti…

  3. Botez Cristina

    Succesul sa fie cununa micilor fotbaliști! Mă uit cu drag la ei și le urmăresc evoluția…Dragi steluțe lucitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *